lördag 18 september 2010

Väx upp!

Det är klart som fan att inte jag eller någon annan i mitt parti vill att svårt cancersjuka ska tvingas in i arbete, är man för sjuk för att arbeta ska man självklart få det stöd man behöver.

I det gamla Sosse-Sverige så förtidspensionerades 140 personer om dagen, vi var världens friskaste folk men samtidigt hade vi en av världens mest sjukskrivna befolkningar, det går inte ihop. Folk glömdes bort i byråkrati och fick aldrig möjlighet att komma tillbaka in på arbetsmarknaden. Ett systemskifte var absolut nödvändigt.

När man gör ett större systemskifte så hamnar folk mellan stolarna, detta är dåligt, och detta ska självklart åtgärdas och justeras. Detta är vi överens om.

Alliansen hatar inte cancersjuka, väx upp!

1 kommentar:

  1. Jag vet inte vad som är värst, att ni inte visste att er politik skulle sätta cancersjuka på gatan - eller att ni kände till det. 97 % av de ni utförsäkrade är fortfarande utslagna. Alliansen körde över sina egna utredningar som varnade för detta. Det enda ni lyckats med är att gömma de förtidspensionerade (svårt sjuka) som socialbidragstagare. Socialbidragstagandet ökar i 90 procent av Sveriges kommuner. 4 år till? - nej tack.

    SvaraRadera