tisdag 24 augusti 2010

FÖR HELA SVERIGE* ** *** **** *****

*alltså inte Afghanistan. De får klara sig själva. Vad har vi där att göra liksom?

** Med hela Sverige menas dock inte de som bor på landsbygden som tvingas pröjsa 0.50 till 2 kronor mer per liter bensin och som inte kommer ha råd med en miljöbil eftersom vi säger nej till Centerpartiets supermiljöbilspremie på 40 000... Men vad fan vet Centern? De är ju Stureplansbrats som har övergett landsbygden och sålt sin själ!

*** Ungdomar räknas tyvärr heller inte med till resten av Sverige, de får tyvärr fördubblad arbetsgivaravgift... Att hundratusentals ungdomar riskerar jobbet av våran skattehöjning är lätt värt det, för vi kan inte tillåta att MCDONALDS(!) har tjänat på borgarnas politik.

**** De som jobbar inom städbranschen får hitta riktiga och fina jobb, ingen ska behöva städa hos någon rik knös! Att 11.000 jobb går förlorade är en smäll vi är beredda att ta för att jävlas med överklassen...(och barnfamiljer i i undre medelklass också för den delen)

***** på tal om överklassen... DE TILLHÖR FÖR I HELVETE INTE HELA SVERIGE, FESTEN ÄR SLUT!!! AAAAAARGGHHH!!! Vi tänker återinföra den uråldriga och ineffektiva förmögenhetsskatten som skrämde kapital ut ur landet istället för att faktiskt bidra till statskassan. Rätt ska vara rätt.Källhänvisning: www.rodgron.se

2 kommentarer:

 1. Inte ett rätt. Men det är ju inte lätt att vara CUF:are. Ni ägnar er ju mest åt clownfasoner, istället för seriös politik. Aja. Vi tar oss väl an din okunskap då.

  1. Nej, vi har ingen överenskommelse om att lämna Afghanistan. Vi vill utvärdera om insatsen är ändamålsenlig.

  2. Bensinskatten höjs med 30 öre 2011 och 20 öre 2012. Vi kompenserar med höjt avdrag för dem som pendlar. Centerns arbetsgrupp för klimatfrågor föreslår en höjning på 1 kr/litern.

  3. Då er generella sänkning av arbetsgivaravgiften varit dyr och skapat få jobb gör vi om den och riktar den mot de som verkligen behöver dem - de arbetslösa ungdomarna. Dock så nöjer vi oss inte med halverad arbetsgivaravgift. Vi tar bort den helt!

  4. Nej, det har inte skapats 11 000 nya jobb. Otillräckligt underlag finns för en säker fastställning men TCO:s undersökning pekar på ca 6000. För samma summa hade vi kunnat anställa ca 20 0000 fler i välfärden. Något som hade kommit alla till del, istället för främst höginkomsttagare vilket är fallet med RUT.

  5. Vi vill ha en förmögenhetsskatt med ett golv, så att mindre förmögenheter ej beskattas, samt ett tak, för att undvika kapitalflykt.

  Rätt ska va rätt! ;)

  Avslutar med ett av mina favoritcitat:
  "My greatest strength is my humility. My greatest weakness? It's possible that I am a little too awesome."

  SvaraRadera
 2. 1. Vänsterpartiet vill dra tillbaka 2011. Mona Sahlin har sagt att 2014 är absolut slutdatum. Miljöpartiet vill dra tillbaka under nästa mandatperiod. Låter som "en överenskommelse att lämna Afghanistan".

  2. Alliansen föreslår INTE en höjning inom nästa mandatperiod. Centerpartiets hållning är att det måste vara möjligt att ställa om innan man kan straffbeskatta. Avdraget för pendling som de rödgröna föreslår hjälper föga då 4/5 resor inte är till jobbet.

  3. Om man gör alla anställda ungdomarna dubbelt så dyra och de arbetslösa ungdomarna mycket billigare att anställa så blir de anställda ungdomarna uppsagda och de arbetslösa anställda: Ungdomsarbetslösheten kommer inte att minska. Vänsterns ungdomsskatt måste stoppas.

  För övrigt så slipper redan arbetsgivare som anställer långtidsarbetslös en stor del av arbetsgivaravgiften, det kallas nystartsjobb.

  4. Sluta säga att RUT-avdraget har kostat! Riksdagens utredingstjänst har kommit fram till att RUT-avdraget betalar sig självt(!). Det betyder att inte en enda skattekrona går förlorad på detta avdraget. Man måste vara sadist eller dum för att vilja avskaffa ett avdrag som många har tjänat på och som INGEN har förlorat på.

  5. Det är fortfarande en principskatt som minskar motivationen att tjäna pengar samtidigt som den knappast bidrar till välfärden.

  SvaraRadera