tisdag 1 december 2009

Relevans, Grön Ungdom!

Grön Ungdoms språkrör är speciella.

I deras svarvåran debattartikel på newsmill används alldeles för ofta argument baserade på Centerpartiets dåliga opinionssiffror, i stil med "Ni har fel för att ni har inte lika många som sympatiserar med er"-(OBS egen tolkning inte ett citat).

Sen kommer alltid den gamla godingen "Hur kan ni debattera miljöpolitik med oss, det är ju ni som sitter har miljö och näringsdepartementen!". (också egen tolkning, dock väldigt lik ursprungscitatet). Där vill jag påpeka att det faktiskt stämmer, och det är klart att Centerns och regeringens miljöpolitik kan bli bättre och mer lik CUFs, men fakta består att vi har också uträttat 1000(?) gånger mer för klimatet och miljön på 3 år än vad ni har gjort på TOLV år i majoritet. Det är lätt att gapa och skrika, men klimatet kräver resusltat, inte fina ord.

---> 3 < 12 <---

Avslutningsvis vill jag försvara mitt kära parti när de s.k gröna anklagar oss för "att satsa på kärnkraft istället för förnybara energikällor". - (riktigt citat)

Läs noga nu: Inte en enda skattekrona går till kärnkraft, samtidigt görs den största satsningen NÅGONSIN på förnybara energikällor. Fakta. Punkt. Slut.

Läs även Karl Malmqvists behandling av ämnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar